Onze droom: een Bed & Breakfast beginnen

Hallo, wij zijn Ton & Margreet. Sinds 2015 zijn wij de trotse bezitters van een prachtige boerderij op de grens van Benningbroek en Midwoud. Met de aankoop ervan hadden wij een doel voor ogen: een Bed & Breakfast beginnen!

De naam Ben in Broek ontstond spontaan. Ton komt uit Broek op Langedijk en Margreet uit Spanbroek. We maakten hier altijd al grapjes over met elkaar. Maar toen het droomplek waar we al een tijd naar op zoek waren in Benningbroek bleek te staan, werd het toeval nog groter. Wij zijn helemaal thuis in Broek!

Bed & Breakfast eigenaren

Elke dag genieten van deze fantastische plek

We hebben de boerderij van onder tot boven gerenoveerd, de tuin onderhanden genomen en twee huisjes op een mooie plek in de tuin gebouwd.

Onze Bed & Breakfast heeft alles wat een mens gelukkig kan maken. Al bij de eerste bezichtiging zijn we gevallen voor de vele mogelijkheden: het creëren van een prachtige landelijke sfeer, de oude elementen van de West-Friese stolp uit 1865, genoeg om te bewonderen, fruit uit eigen tuin en genoeg ruimte voor de huisjes van onze B&B!

Wij kunnen uren kijken naar kakelende kippetjes, eenden en andere gevleugelde vriendjes. Als de koeien ons nieuwsgierig over het slootje staan aan te staren, zijn wij al gelukkig. En als de zon schijnt is die altijd wel ergens in de tuin te vinden.

U bent van harte welkom op onze inspirerende locatie

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de ruimte op de bovenverdieping, die we hebben ingericht met grote 'worktables'. We zouden het superfijn vinden als teams, bedrijven of aanbieders van workshops onze locatie weten te vinden. We zijn er op ingericht om uw vergadering, cursus of andere bijeenkomst vloeiend te laten verlopen.

Onze wens is om onze betoverende locatie met zoveel mogelijk mensen te delen.

Voor iedereen die een of meer nachtjes in het gastenverblijf wil logeren, een klein beetje Zuid Europa wil proeven, puur natuur vakantie wil beleven, iets te overleggen, iets te creëren of iets te vieren heeft? Wij zijn thuis!