Lavande staat op een rustige plek in onze ruime tuin. Bij mooi weer is het omgeven door de zon. De uitkijk op de tuin, de grote appelboom en de groene weiden daarachter draagt bij aan een prettig en ontspannen verblijf.

Inrichting

Het huisje is voorzien van een luxueus dubbel bed dat zowel als tweepersoonsbed als twee eenpersoonsbedden dienst kan doen. Verder staat er een televisie, koelkast, warmtebron en heeft u de mogelijkheid om kleine gerechten te bereiden in het keukentje. Wilt een aangename zomeravond op de veranda nog even verlengen, dan schakelt u eenvoudig de aanwezige terrasverwarming aan.

Ligging

Het huisje staat in onze ruime, gezellige tuin. Het staat relatief vrij en heeft weinig begroeiing van bomen en struiken. Het uitzicht en de rustige plek waarop het staat, wordt door veel mensen als zeer prettig ervaren. Onze huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Als het koud wordt kunt u lekker de kachel opstoken. Koken, televisie kijken en het gratis toegankelijke WIFI-netwerk, maken het plaatje compleet.

Afmetingen

Het huisje heeft een oppervlakte van 25 vierkante meter (5 bij 5). De balustrade voegt hier nog eens 15 vierkante meter ( 5 bij 3) aan toe.

Privacy

Geniet van de privacy van uw eigen gastenverblijf. Ontbijten is mogelijk in onze speciale ontbijtruimte, maar wanneer u aangeeft in de beslotenheid van uw huisje te willen ontbijten, is dat natuurlijk geen probleem.