Volop vrijheid en rust

Bed & Breakfast Ben in Broek is er voor mensen die van vrijheid en rust houden.

Twee huisjes tussen het groen

Ben in Broek heeft twee gastenverblijven in een oase van groen, met uitzicht over de landerijen met grasland of waar afwisselend tulpen en andere gewassen worden geteeld.

Het eerste is Lavande, waar we de sfeer, de mooie kleuren en rustgevende geuren van de Provence hebben willen vangen. Lees verder >>

Het tweede hebben we Oliva genoemd. In dit huisje proeft u de sfeer van Andalusië waar duizenden boomgaarden de hele wereld voorzien van olijven. Lees verder >>

Veel recreatie mogelijk in de omgeving

Ben in Broek heeft veel mogelijkheden. Niet alleen genieten van een oase aan rust en ruimte. Ook de omgeving is landelijk en de ligging is tussen zoet en zilt water. Het zoete water vindt u aan het IJsselmeer, het zilte aan de Noordzeekust.

Er zijn legio fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving van onze Bed en Breakfast. Ook bent u dichtbij historische steden als Hoorn, Medemblik en Enkhuizen met hun havens en evenementen.

Geniet van het comfort van onze Bed & Breakfast

We hebben er alles aan gedaan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De huisjes zijn in de zomer van 2016 gebouwd. Ze zijn voorzien van een zalig bed, televisie, kachel, keukentje en terrasverwarming op de veranda's. Over het gehele terrein kunt u gratis gebruik maken van ons WIFI-netwerk. Het parkeren van uw auto kan veilig binnen de poort.

Komt u het een nachtje proberen?

De prijs per nacht is €85, inclusief ontbijt en toeristenbelasting