Lavande staat in de ruime tuin met uitzicht op de weide. Ontbijten op de veranda in de zon is een ware luxe. De plaats biedt volop zicht op de mooie appelboom.

Inrichting

U brengt de nacht door in een luxueus dubbel bed dat zowel als twee eenpersoonsbedden als een tweepersoonsbed gebruikt kan worden. Ook heeft u de beschikking over een televisie, koelkast, warmtebron en kunt u kleine gerechten bereiden in het keukentje. Mocht een aangename lenteavond op de veranda nog even willen verlengen, schakelt u zonder moeite de aanwezige terrasverwarming aan.

Ligging

Het huisje staat tussen het groen van onze gezellige tuin. Het biedt relatief veel vrijheid en door de beschutting van de bomen, is privacy gewaarborgd. Het fantastische uitzicht en de prettige plek waar u verblijft, wordt door veel gasten als zeer aangenaam ervaren.

Comfort

Onze huisjes bieden alle soorten van gemak. Bij iets kouder weer is er een geriefelijke warmtebron aanwezig. Het koken van kleine gerechtjes, televisie kijken en het gratis te gebruiken WIFI-netwerk, maken uw verblijf zeer comfortabel.

Afmetingen

Het huisje heeft een oppervlakte van 25 vierkante meter (5 bij 5). De veranda, aan twee zijden van het huisje, voegt hier nog eens 15 vierkante meter ( 5 bij 3) aan toe.

Privacy

Geniet van de privacy van uw eigen gastenverblijf, half verscholen in het lover. Als u ervoor kiest op uw eigen veranda te ontbijten in plaats van in onze speciale ontbijtruimte, is dat uiteraard geen probleem.