Vergader- en workshopruimte West-Friesland

Binnenshuis hebben we een ruimte gerealiseerd die geschikt is voor bijeenkomsten. Voor wie vergaderruimte in West-Friesland (of een ruimte voor workshop of training) zoekt, kan bij ons terecht. Stelt u zich eens voor:

  • U heeft een belangrijke vergadering waar beslissingen genomen moeten worden
  • U wilt graag een brainstormsessie voor nieuwe ontwikkelingen
  • U zoekt een sfeervolle ruimte om een workshop of training te geven
  • U wil een lunch of diner op een bijzondere locatie

Dan kunnen wij vast iets voor u betekenen! Stuur ons een mailtje met uw wensen en wij nemen spoedig contact met u op.

Buitensessies in onze ruime tuin

In een rustige, inspirerende omgeving, makkelijk bereikbaar, bieden wij een ruimte aan voor kleine groepen. Video- en audioapparatuur hoeft u niet zelf mee te nemen. De ruime tuin is te allen tijde beschikbaar voor eventuele buitensessies of momenten van ontspanning.

Gezellige nazit en overnachting mogelijk

Ook mogelijk: 's avonds even nazitten en dan slapen in een van de gastenverblijven. Met 's morgen een ontbijt op een locatie die de gasten zelf kunnen uitkiezen. De beslotenheid van ons terrein draagt bij aan het nader tot elkaar komen van de deelnemers. Een arrangement met diner en avondactiviteiten is zonder probleem samen te stellen. Alles is bespreekbaar.

Bijeenkomen in een inspirerende omgeving

De maximum grootte van de groep hangt een beetje af van de aard van de bijeenkomst. Wilt u een vergadering beleggen, adviseren wij om het aantal deelnemers tot 15 te beperken. Bij workshops hangt het er helemaal vanaf wat u van plan bent te gaan doen. Een cursus verhalen schrijven vraagt immers minder ruimte dan een workshop taarten bakken. In alle gevallen geldt echter dat we flexibel zijn en liever in oplossingen denken dan in problemen. Meestal komen we er samen wel uit.

De bijeenkomst is van zelfverzorgend tot geheel verzorgt met lunch en/of diner.

Zoekt u vergaderruimte in West-Friesland?

Bent u benieuwd naar de tarieven of wilt u weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact op met ons.