Teamvergadering in huiselijke sfeer

Bent u op zoek naar een gezellige, vriendelijke omgeving om te vergaderen met uw team? Misschien is onze locatie dan de uitgelezen locatie voor u. In een rustige omgeving op het platteland, die makkelijk te bereiken is, kunt u met een flinke groep bij ons terecht.

Een mooie locatie in Benningbroek

Centraal tussen de dorpen Midwoud, Oostwoud, Nibbixwoud, op een kwartiertje rijden van Hoorn ligt onze stolpboerderij in Benningbroek. Met een groep van maximaal 20 personen profiteert u van een huiselijke sfeer waarbij u uiteraard gebruik mag maken van onze uitgestrekte tuin. Als het mooi weer is, zetten we zelfs de stoelen en tafels voor buiten. Onder een stralende hemel, tissen de het grazende vee en de bloeiende perenbomen, is het aangenaam vergaderen.

Speciaal arrangement: blijf een nachtje slapen!

Voor sessies die langer dan een dag duren hebben wij de mogelijkheid u en uw team te laten overnachten. Naast onze twee chalets in de tuin, die normaliter dienstdoen als B&B-onderkomen, hebben wij altijd nog wel een plekje vrij voor een extra logé. Ideaal voor een brainstorm of een creatieve bijeenkomst met uw team is een meerdaags verblijf. Met op 50 meter afstand restaurant Halfweg, hoeft u zich over het avondprogramma ook geen zorgen te maken.

Neem contact op voor een arrangement op maat

Voor ons is veel mogelijk, aangezien we veel ruimte hebben en niet zulke moeilijke mensen zijn. Zolang we het maar een beetje op tijd weten, zijn tijden en duur van de vergadering nooit een probleem. Als u interesse hebt, neemt u dan gewoon maar contact met ons op. U kunt dat doen door te bellen met 0229 574574 of 06 37341318. Maar u kunt natuurlijk ook mailen of het contact invullen. Dan nemen wij snel contact met u op voor een afspraak of een arrangement op maat.